Ecolodges 't Lennepserf
Lennepserf

Reviews

Guest ratings

Read how our guests experienced their holiday.

86 reviews
 1. 10

  No review left

  July 2023 - Steven H. stayed in 'T Marsje 

 2. 9.7

  Het verblijf was top. Alles super goed geregeld. Super vriendelijke hostes. Erg genoten van de faciliteiten. Top service en voorzien van alles wat je zou willen.

  July 2023 - Roelof K. stayed in 'T Farrel 

 3. 10

  We hebben een heerlijke lang weekend gehad met ons gezin (volwassen kinderen) en genoten van de omgeving en van het huisje. Sfeervol aangekleed zoals ook op de foto's te zien is. Goed geslapen en fijn contact met Merle. No-nonses en laagdrempelig. Ecologisch en met een luxe. Zo hebben wij het ervaren. Merle is goed bereikbaar mocht het nodig zijn. We hadden het geluk dat het heerlijk rustig was en het rijk bijna voor ons alleen hadden. Maar ook met meerdere bezetting lijkt het ons een ideale plek om te verblijven. Je bent zo bij de steden Deventer, Hattem en Zwolle die we met de fiets hebben aangedaan. Houd wel rekening met de pont op de terugweg aan de andere kant van de IJssel naar het huisje, want dat was bij ons wat krap. Hahah...gelukkig hebben we deze op tijd gehaald. Het was wat doortrappen maar zijn zeker met goede verhalen weer terug naar huis gegaan. Bedankt voor je gastvrijheid Merle. We zeggen dan ook graag, wellicht tot ziens.

  July 2023 - Merel V. stayed in De Pinkels 

 4. 9.3

  De vele en goed onderhouden voorzieningen

  June 2023 - Peter S. stayed in 'T Farrel 

 5. 9.9

  Huis is mooi, schoon, ruim, sfeervol en alles er op en er aan. Zelfs een staafmixer! Hartelijke ontvangst van en leuk contact met de eigenaresse. Sauna/wellness faciliteiten. Wat een luxe. We hebben ons geen seconde verveeld want we konden jeu de boules spelen, trampoline springen, spelletjes spelen, barbecuen, bij het kampvuur zitten, wandelen. Het ontbrak ons aan niks. En onze hond heeft het ook fantastisch gehad. Die wilde niet meer naar huis. (En wij eigenlijk ook niet) Een vijver om in af te koelen, lekker 100% los en wat relaxte soortgenoten in de buurt om zich mee te vermaken. Kortom: We vonden 't Lennepserf fantastisch!

  June 2023 - Edith d. stayed in De Achterhoek 

 6. 9.4

  De plek, de rust, de inrichting van de lodge, het meubilair binnen en buiten, heerlijke douche, heerlijke bedden, mooi servies, de ongedwongen sfeer op het terrein van de lodge, de vriendelijk - en hartelijkheid van de families. Het kost wat, maar dan he'j ook wat. We voelden ons thuis en hebben genoten!

  June 2023 - Roelinde P. stayed in 'T Marsje 

 7. 9.9

  No review left

  June 2023 - suzanne k. stayed in De Horstjes 

 8. 9.3

  No review left

  June 2023 - Shelly W. stayed in De Pinkels 

 9. 10

  Hier zal het je aan niets ontbreken. Het huis is mooi en voorzien van alle gemakken: prettige bedden, fijn terras, voldoende faciliteiten in de keuken en alles brandschoon. De hosts doen enorm hun best om je het naar de zin te maken. Tot slot hebben we genoten van deze prachtige omgeving waar zowel de liefhebbers van cultuur als natuur hun hart kunnen ophalen. Zeer de moeite waard! Complimenten aan de hosts!

  June 2023 - Charlotte F. stayed in De Achterhoek 

 10. 9.4

  Het gasvrije en vriendelijke ontvangst met streekproducten, bloemen en appeltaart. De ruimte en het uitzicht over het prachtig onderhouden erf. Het luxe gevoel van een prive wellness. De gezelligheid en kind- en diervriendelijkheid rondom. De moestuin, de kikkervijver, de BBQ, Top de smart TV voor steamen!

  May 2023 - Jolanda B. stayed in De Pinkels