Ecolodges 't Lennepserf
Lennepserf

Reviews

Guest ratings

Read how our guests experienced their holiday.

84 reviews
  1. 10

    gezien bovengenoemde beoordeling is het antwoord op jullie vraag wel duidelijk lijkt mij. Warm ontvangst door Merle, prachtig schoon huis waarin alles aanwezig was, heerlijke bedden, lekker warm, mede door het sfeervolle kacheltje. Ook buiten veelal mogelijkheden om je leuk te vermaken. De sauna's maken het dan nog helemaal af. Als je hier niet geniet moet je toch echt bij jezelf te rade gaan !

    November 2023 - Maria d. stayed in 'T Farrel 

  2. 8.3

    Locatie,inrichting en t weer:)

    November 2023 - Leonie M. stayed in De Achterhoek 

  3. 8

    No review left

    November 2023 - Janneke P. stayed in De Achterhoek 

  4. 9

    Zeer compleet huis. Fijne sfeer. Mooie styling. Fijne wellness. Rustige omgeving.

    November 2023 - Marjolein W. stayed in 'T Marsje 

  5. 9.9

    We hebben heerlijk genoten van een verrassingsweekend voor mijn vrouw. Ales was top, super gastvrij begonnen en een heerlijke massage kunnen organiseren. Hoewel in ons huisje ook een hele fijne infrarood sauna zit, was de wellness in de kapschuur helemaal fijn. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig.

    November 2023 - Camiel V. stayed in De Achterhoek 

  6. 10

    Ons gezelschap, bestaande uit 7 vriendinnen, hebben het meer dan fijn en goed gehad. Lennepserf is een prachtige locatie waar je direct merkt dat alles met liefde en aandacht gerealiseerd is en gerund wordt. Duurzaamheid, respect voor natuur wordt uitgedragen en is zichtbaar. Bij de eerste stap op het terrein start je direct met genieten. De omgeving, accommodatie en faciliteiten… alles klopt bij Lennepserf en alles is gewoon meer dan goed. Lennepserf is een pareltje waar een heerlijke vibe hangt en waar wij zeker terug zullen keren. Wij hebben onwijs genoten!

    November 2023 - Lous J. stayed in De Pinkels 

  7. 10

    - fijne keuken - fijne zitmeubels - fijne bedden - leuke vragenpot/kletspot - mooie omgeving - fijne wellness - ontzettend hulpzame mensen - geen overlast van buren

    November 2023 - Victoria D. stayed in 'T Marsje 

  8. 9

    Wij voelden ons meteen thuis, huiselijk gevoel en mooi landelijk ingericht. Fijne bank met een goed zicht op de tv. Alles is aanwezig in de keuken, goede wijnglazen. Heerlijke bedden en Schoon linnengoed. Rustige en stille omgeving. Echte aanrader. Bedankt voor het fijne verblijf.

    November 2023 - Sandra H. stayed in 'T Marsje 

  9. 9.6

    Een paar heerlijke dagen met het gezin gehad. Prachtige ligging, comfortabel huisje met alle voorzieningen en super gastvrijheid.

    October 2023 - florine s. stayed in De Achterhoek 

  10. 9.3

    De lodges zijn goed ontworpen, met grote ramen met mooi landelijk uitzicht. Binnen goeie spullen, lekkere bedden en een gezellige grote eettafel. De tuin met voetbalveld, skelters en Ping Pong tafel was heerlijk en zowel kids als hond hebben er van genoten.

    October 2023 - Bonnie M. stayed in De Pinkels