Ecolodges 't Lennepserf

Reviews

Guest ratings

Read how our guests experienced their holiday.

80 reviews
  1. 9

    Mooie huizen Relaxte sfeer

    May 2024 - Femke V. stayed in De Achterhoek 

  2. 8.9

    Heerlijk in de natuur, alle rust en ruimte voor onze hele groep om lekker ons gang te gaan, heerlijke sauna, keuken met alles wat je maar wenst.

    May 2024 - Dankert W. stayed in 'T Farrel 

  3. 9.7

    - beautifull interior and Garden area - Garden with Salat, herbs etc for use for the guests -vehicles for the children - private Wellness Slot

    May 2024 - Kristina . stayed in 'T Marsje 

  4. 10

    Lodge ruim en luxe opgezet. Veel buitenruimte om te genieten. Fijne persoonlijke ontvangst, heerlijke appeltaart☺️

    May 2024 - Yvonne V. stayed in 'T Marsje 

  5. 9.7

    No review left

    May 2024 - Tamara V. stayed in 'T Farrel 

  6. 10

    Lennepserf, Veessen en de IJssel:samen een verborgen parel.

    May 2024 - Arend V. stayed in De Pinkels 

  7. 8.3

    De accomodatie was prima. Ons verblijf was heerlijk. De omgeving heel rustgevend. De vloerverwarming vonden we allemaal zeer aangenaam. De 2 kleinkinderen die bij ons waren hebben ontzettend genoten van de trapkarren, het springkussen , en de spellen binnen. De sauna was ook heerlijk. .

    May 2024 - Gina C. stayed in De Pinkels 

  8. 8.9

    Super concept en prachtig erf met veel faciliteiten! Alle tuinen (moestuin, speeltuin,...) en wellness vonden we geweldig! Alles mooi onderhouden en smaakvol ingericht!

    May 2024 - Diane C. stayed in 'T Farrel 

  9. 9.4

    Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in De Pinkels. Het huis heeft ons aangenaam verrast qua ruimte en inrichting. Goede bedden, goed sanitair, fijn meubilair en gezellige eetkeuken met alles wat je nodig hebt en een ruim buitenterras. We hebben ook gebruikt gemaakt van de sauna; een fijne toevoeging aan het aanbod. Kom je er met jonge kinderen: er is voldoende speelruimte met fietsjes, trekkers en trampoline.

    April 2024 - Paula W. stayed in De Pinkels 

  10. 9.3

    Alles prima verzorgd, schoon luxe en heerlijke sauna

    April 2024 - Andreas D. stayed in De Achterhoek